Speciaal voor jou

In de afgelopen weken zijn er door ons honderden verrassingen verspreid. Heb jij er eentje ontvangen? Vul dan onderstaande code in en verras iemand anders!

Geen verrassing ontvangen?

Ondanks dat wij honderden kado’s hebben verspreid is het goed mogelijk dat je geen kado ontvangen hebt. Helaas was dit een eenmalige actie van EenKadovoorJou.nl om organisaties te laten ervaren hoe makkelijk en snel het is om collega’s, relaties of medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

Een kado om te verrassen!

JE MEDEWERKERS OF RELATIES

Een kado om te verrassen!

Verrassend!

Een Kado Voor Jou

Verrassend!

Kies je kado

Een passend geschenk

Kies je kado

Speciaal

een kado voor jou

Speciaal

EenKadovoorJou.nl is een speciale verrassing!
Met kadosterren kan jij of je medewerker zelf geschenken uitkiezen uit ons ruime assortiment. Er is altijd wel een verrassend of leuk kado dat bij je past.

cadeau_icon

Verrassingscode ontvangen?

Wanneer je ons pakketje hebt ontvangen, mag je iemand verrassen! Klik hier om een passend kado te selecteren en een persoonlijke boodschap achter te laten.

Hoe werkt het?

Uw medewerkers en relaties kiezen zelf online een geschenk uit een ruim geselecteerd aantal kado’s. U bepaalt het aantal sterren dat ze te besteden hebben.

Stap 1
Het aantal sterren

Het totale assortiment is onderverdeeld in drie waarden die aangeduid worden in sterren. Je bepaalt zelf het aantal sterren dat medewerkers of relaties te besteden hebben. Bij meerdere sterren kunnen de medewerkers een kado kiezen uit het 1, 2, en/of 3 sterren assortiment.

Stap 2
Het geefmoment

Voor het aanbieden van inlogcodes hebben wij diverse mogelijkheden. Dit kan via een een eindejaarsbrief, speciale wenskaart, mooie geschenkverpakking of in combinatie met een geschenkpakketje.

Stap 3
Uw huisstijl

Vanaf 250 medewerkers heb je de mogelijkheid om de webomgeving van EenKadovoorJou.nl te personaliseren in de eigen huisstijl. De ontvanger kan hier kiezen uit een groot aantal, kwalitatieve kado’s.

Stap 4
De bezorging

Hiervoor zijn twee opties: het kado van de medewerker wordt rechtstreeks naar het door hem bepaalde adres verstuurd, of alle kado’s worden naar een centrale locatie verstuurd, zodat je ze bijvoorbeeld zelf kunt overhandigen.

Een selectie van onze cadeaus

28683
28437
28516
28689
26884
28548

Daarom EenKadovoorJou.nl

Groot assortiment
Ieder jaar verrassend en 80% vernieuwd, met sfeervolle en praktische producten.

Op maat gemaakt
Speciale wensen of een andere geschenkverpakking? Bij ons is veel mogelijk!

Uw eigen huisstijl
De giftshop kunnen we aanpassen met uw eigen voorwoord en huisstijl.

Grote tevredenheid
Van onze klanten krijgen we een hele nette beoordeling.

Een volledig kado
Letterlijk en figuurlijk. We besteden veel aandacht aan ons assortiment. Medewerkers kunnen een volledig kado kiezen en hoeven nooit bij te betalen.

Super makkelijk
We ontzorgen u compleet: van verpakking tot en met de ontvangst!

Je medewerkers verrassen?
Bekijk alle mogelijkheden

Bekijk de verschillende manieren om kadosterren te schenken en het geschenkenassortiment waaruit medewerkers en relaties kunnen kiezen.

Onze klanten

EenKadovoorJou leverde voor ons passend maatwerk, zeer tevreden!
Alina, Secretaresse zorgorganisatie
Onze medewerkers zijn tevreden met het kado dat ze zelf konden uitzoeken.
Jamie, HRM hogeschool

#speciaalvoorjou