Speciaal voor jou

In de afgelopen weken zijn er door ons honderden verrassingen verspreid. Heb jij er eentje ontvangen? Vul dan onderstaande code in en verras iemand anders!

Geen verrassing ontvangen?

Ondanks dat wij honderden kado’s hebben verspreid is het goed mogelijk dat je geen kado ontvangen hebt. Helaas was dit een eenmalige actie van EenKadovoorJou.nl om organisaties te laten ervaren hoe makkelijk en snel het is om collega’s, relaties of medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

Actievoorwaarden voor www.eenkadovoorjou.nl

In de periode oktober 2015 heeft Looren Gifts een groot aantal kado's verspreid. Het kan zijn dat je geen kado van ons ontvangen hebt. Helaas was dit een eenmalige actie om organisaties te laten ervaren hoe gemakkelijk en eenvoudig het is om collega's, relaties of medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

Wie zijn de ontvangers?

Dit zijn bedrijven in de regio Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Geheel willekeurig wordt de verrassing verspreidt en aangeboden.

Iedere ontvanger (-medewerker van een- organisatie) ontvangt het recht om eenmalig geheel vrijblijvend en gratis een kado te versturen naar een zelf gekozen persoon. Deelname aan deze actie is geheel gratis en vrijblijvend. Om van de actie gebruik te maken is het invullen van uw bedrijfsgegevens noodzakelijk. Uiteraard zullen wij zorgvuldig omgaan met alle gegevens, deze worden niet aan derden verstrekt.

Alle 'kado-aanvragen' worden handmatig gecontroleerd door onze medewerkers. Hiermee worden dubbele aanvragen voorkomen en wordt beoordeeld of een aanvraag volledig en juist is ingediend. Na interne goedkeuring wordt het kado ingepakt en naar de gewenste ontvanger verstuurd.

Hoe werkt de actie?

Ga naar onze website www.eenkadovoorjou.nl/verrassing. Vul hier jouw unieke inlogcode in. Maak een keuze uit een van de drie geselecteerde kado's, vul daarna je gegevens en die van de gelukkige ontvanger in. Maak het kado compleet met een persoonlijk berichtje. Wij verzorgen de rest, van A tot Z.

Tot wanneer loopt de actie?

Het inwisselen van de coupon is mogelijk tot en met 31 december 2015. Dit betekent dat de laatste uitleveringen van de kado's uiterlijk in januari 2016 zullen plaatsvinden.

Tot slot

Looren Gifts behoudt zich hierbij het recht om op elk moment (de inhoud van) de actie aan te passen, een aanvraag te wijzigen danwel te weigeren, zonder daarover een mededeling aan jou te hoeven doen.