Speciaal voor jou

In de afgelopen weken zijn er door ons honderden verrassingen verspreid. Heb jij er eentje ontvangen? Vul dan onderstaande code in en verras iemand anders!

Geen verrassing ontvangen?

Ondanks dat wij honderden kado’s hebben verspreid is het goed mogelijk dat je geen kado ontvangen hebt. Helaas was dit een eenmalige actie van EenKadovoorJou.nl om organisaties te laten ervaren hoe makkelijk en snel het is om collega’s, relaties of medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

Een kado om te verrassen

verras je medewerkers of relaties

Een kado om te verrassen

We horen graag van je! Mocht je vragen hebben dan kan je ons op onderstaande manieren bereiken.

Over EenKadovoorJou.nl

Je medewerkers een persoonlijk en zichtbaar gebaar van waardering geven en ze zelf online een kado uit laten zoeken uit een uitgebreid assortiment? Daarvoor is het online kado concept van Looren gifts, EenKadovoorJou.nl, dé oplossing.

LOOREN Gifts is reeds 40 jaar leverancier van relatiegeschenken, kerstpakketten en (bedrijfs)kleding. Wij leveren aan bedrijven, organisaties, overheden en stichtingen. Inmiddels is LOOREN Gifts uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met enthousiaste medewerkers. Sinds 7 mei 2015 ontvangen we u als klant in onze nieuwe showroom, waardoor we de artikelen beter kunnen presenteren en meer inpakmogelijkheden hebben. Het uitdagende van ons vak is dat we nadenken over een product dat u als bedrijf wilt weggeven en u onderscheid in de massa. Mogen wij u nog niet tot onze klantenkring rekenen, dan brengen wij daar graag verandering in.

Contact

EenKadoVoorJou.nl
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Algemene contactinformatie:
0187 - 82 01 05
info@eenkadovoorjou.nl

Neem contact met ons op

Vragen of opmerkingen? Vul het formulier hieronder in,
bel ons op 0187 - 82 01 05, of stuur een e-mail: info@EenKadovoorJou.nl

*
*

#speciaalvoorjou