Speciaal voor jou

In de afgelopen weken zijn er door ons honderden verrassingen verspreid. Heb jij er eentje ontvangen? Vul dan onderstaande code in en verras iemand anders!

Geen verrassing ontvangen?

Ondanks dat wij honderden kado’s hebben verspreid is het goed mogelijk dat je geen kado ontvangen hebt. Helaas was dit een eenmalige actie van EenKadovoorJou.nl om organisaties te laten ervaren hoe makkelijk en snel het is om collega’s, relaties of medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

Speciaal verrassing!

voor jouw medewerkers een

Speciaal verrassing!

Een kado aan geven

Relaties of Personeel

Een kado aan geven

Meer weten?

over eenkadovoorjou.nl

Meer weten?

Met EenKadovoorJou.nl geef je een persoonlijk en zichtbaar gebaar van waardering. Medewerkers en relaties kiezen zelf online een geschenk uit een ruim geselecteerd aantal kado’s. Bekijk hieronder hoe het werkt of vraag een offerte aan.


Stap 1 - Het aantal sterren

Met EenKadovoorJou.nl geef je de medewerkers en relaties zelf de keuze uit verrassende geschenken. Uit ons grote assortiment is altijd iets leuks te kiezen! Er zijn verschillende mogelijkheden voor de manier waarop je de unieke inlogcodes kan overhandigen. Met de te besteden sterren kan de ontvanger – in de online shop (in uw eigen huisstijl) – kiezen voor een geschenk dat daarna op het op te geven adres wordt afgeleverd. Makkelijk, verrassend en altijd goed!

Sterren

Het totale assortiment is onderverdeeld in kadowaarden die aangeduid worden in sterren. Je bepaald zelf het aantal sterren dat de medewerkers en/of relaties te besteden hebben. Bij meerdere sterren kan gekozen worden uit één kado t.w.v. dit aantal of voor meerdere kado's uit de onderliggende sterwaarden.

Categorieën

Binnen alle keuzemogelijkheden bevinden zich tien categorieën met een breed aanbod van kado’s.

Ieder jaar een vernieuwd assortiment om bij gebruik van meerdere jaren op rij te beschikken over een origineel kado assortiment voor uw medewerkers.

Categorieën

Persoonlijk & Accessoires | Huis & Sfeer | Kinderen & Spellen | Keuken & Koken | Wijn & Meer

Koffie & Thee | Verrassing & Goede Doelen | Lezen & Kijken | Groen & Doen | Digitaal & Vrije Tijd

Stap 2 - Het geefmoment

Voor het aanbieden van de inlogcodes hebben wij meerdere mogelijkheden; van eenvoudig tot luxe, van standaard tot origineel.


Surprise Mail

De medewerkers ontvangen een verrassende mail in hun e-mailbox met inlogcodes en een persoonlijke noot van jouw organisatie.


Kado brief

Om uw medewerkers speciaal in het zonnetje te zetten kunt u kiezen voor een kado- of eindejaarsbrief. Deze brief biedt volop gelegenheid voor een persoonlijke boodschap.


Wenskaart

Deze wenskaart kunnen we geheel in style ontwerpen en heeft dezelfde inhoud als de eindejaarsbrief, echter heeft de kaart een veel luxere uitstraling. Ook deze wenskaart biedt je volop gelegenheid voor een persoonlijke boodschap.


Kado Box/Blik

Een kadobox heeft in zichzelf al iets van een geschenk. De uitvoering kan zowel in een kartonnen box als wel in een metalen blik versie. De inhoud van deze box kunnen we zo uitgebreid maken als je wenst.


Stap 3 - Uw huisstijl

Vanaf 250 medewerkers is er de mogelijkheid om de web-omgeving van EenKadovoorJou.nl te personaliseren in je huisstijl. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij je hierover volledig informeren.


KLant


Stap 4 - De bezorging

Dit kan op verschillende manieren: hiervoor worden twee opties aangeboden.

Optie 1

Het kado van de medewerker wordt rechtstreeks naar het opgegeven adres van de medewerker verzonden.

Optie 2

De medewerkers kiezen op de pagina waar zij hun keuze bevestigen, uit de lijst met vooraf ingebrachte locatie(s) van de organisatie waar zij hun kado bezorgd willen zien. Zij ontvangen per mail een bevestiging als hun kado is afgeleverd (deze optie kan alleen bij grotere afname en inrichting van een eigen web-omgeving).

Voor meer informatie over EenKadovoorJou.nl maken wij graag een afspraak met jou.

Vrijblijvende offerte

Wil je EenKadovoorJou.nl schenken en/of heeft u vragen? Mail ons via info@eenkadovoorjou.nl met jouw vragen/wensen en jouw contactgegevens, bel ons op 0187 - 82 01 05 of vul het formulier hieronder in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Onze klanten

"EenKadovoorJou leverde voor ons passend maatwerk, we zijn zeer tevreden!"

Alina, Secretaresse zorgorganisatie

"Onze medewerkers zijn tevreden met het kado dat ze zelf konden uitzoeken."

Jamie, HRM hogeschool

#speciaalvoorjou