Speciaal voor jou

In de afgelopen weken zijn er door ons honderden verrassingen verspreid. Heb jij er eentje ontvangen? Vul dan onderstaande code in en verras iemand anders!

Geen verrassing ontvangen?

Ondanks dat wij honderden kado’s hebben verspreid is het goed mogelijk dat je geen kado ontvangen hebt. Helaas was dit een eenmalige actie van EenKadovoorJou.nl om organisaties te laten ervaren hoe makkelijk en snel het is om collega’s, relaties of medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

Een kado om te verrassen

verras je medewerkers of relaties

Een kado om te verrassen

Met EenKadovoorJou.nl geef je een persoonlijk en zichtbaar gebaar van waardering. Medewerkers en relaties kiezen zelf online een geschenk uit een ruim geselecteerd aantal kado’s. Bekijk hieronder hoe het werkt of vraag een offerte aan.

Stap 1 - Het aantal sterren

Met EenKadovoorJou.nl geef je de medewerkers en relaties zelf de keuze uit verrassende geschenken. Uit ons grote assortiment is altijd iets leuks te kiezen! Er zijn verschillende mogelijkheden voor de manier waarop je de unieke inlogcodes kan overhandigen. Met de te besteden sterren kan de ontvanger – in de online shop (in uw eigen huisstijl) – kiezen voor een geschenk dat daarna op het op te geven adres wordt afgeleverd. Makkelijk, verrassend en altijd goed!

1 ster

Uw medewerkers hebben de mogelijkheid om uit een breed assortiment één kado te kiezen.

2 sterren

Uw medewerkers kunnen één kado kiezen met een waarde van 2 sterren of 2 kado’s met een waarde van 1 ster. Het assortiment voor 2 sterren is dus extra groot en biedt meerdere keuzemogelijkheden.

3 sterren

Uw medewerkers kunnen zowel uit de assortimenten van 1, 2 als 3 sterren een keuze maken.

Categorieën

Binnen alle keuzemogelijkheden bevinden zich tien categorieën met een breed aanbod van kado’s.

Ieder jaar een vernieuwd assortiment om bij gebruik van meerdere jaren op rij te beschikken over een origineel kado assortiment voor uw medewerkers.

Persoonlijk & Accessoires
Huis & Sfeer
Kinderen & Spellen
Keuken & Koken
Wijn & Meer
Koffie & Thee
Verrassing & Goede doelen
Lezen & Kijken
Groen & Doen
Digitaal & Vrije tijd

Stap 2 - Het geefmoment

Voor het aanbieden van de inlogcodes hebben wij meerdere mogelijkheden; van eenvoudig tot luxe, van standaard tot origineel.

Surprise Mail.

De medewerkers ontvangen een verrassende mail in hun e-mailbox met inlogcodes en een persoonlijke noot van uw organisatie.

Special message for Special people.

Om uw medewerkers speciaal in het zonnetje te zetten kunt u kiezen voor een eindejaarsbrief. Deze eindejaarsbrief biedt volop gelegenheid voor een persoonlijke boodschap.

Special Wish Card.

Deze wenskaart kunnen we geheel in style ontwerpen en heeft dezelfde inhoud als de eindejaarsbrief, echter heeft de kaart een veel luxere uitstraling. Ook deze wenskaart biedt u volop gelegenheid voor een persoonlijke boodschap.

Kado Box / Blik

Een kadobox heeft in zichzelf al iets van een geschenk. De uitvoering kan zowel in een kartonnen box als wel in een metalen blik versie. De inhoud van deze box kunnen we zo uitgebreid maken als u wenst.

Stap 3 - Uw huisstijl

Vanaf 250 medewerkers heeft u de mogelijkheid om de web-omgeving van EenKadovoorJou.nl te personaliseren in je huisstijl. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u hierover volledig informeren

Stap 4 - De bezorging

Dit kan op verschillende manieren: Hiervoor worden twee opties aangeboden:

Optie 1

Het kado van de medewerker wordt rechtstreeks naar het adres van de medewerker verzonden,welke gegevens zij achterlaten op de pagina waarop zij hun keuze bevestigen.

Optie 2

De medewerkers kiezen op de pagina waar zij hun keuze bevestigen, uit de lijst met vooraf ingebrachte locatie van de organisatie waar zij hun kado bezorgd willen zien. Zij ontvangen per mail een bevestiging als hun kado is afgeleverd (deze optie kan alleen bij grotere afname en inrichting van een eigen web-omgeving).

Voor meer informatie over EenKadovoorJou.nl maken wij graag een afspraak met u!

Vrijblijvende offerte-aanvraag

Wil je een kado voor jou schenken? Vul het formulier hieronder in of bel ons op 0187 - 82 01 05. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

UW GEGEVENS
*
UW VOORKEUREN
Extra

Onze klanten

EenKadovoorJou leverde voor ons passend maatwerk, zeer tevreden!
Alina, Secretaresse zorgorganisatie
Onze medewerkers zijn tevreden met het kado dat ze zelf konden uitzoeken.
Jamie, HRM hogeschool

#speciaalvoorjou